file

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 geldt er in heel Europa een nieuwe privacyverordening, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze verordening heeft als doel persoonsgegevens van u als werkgever te beschermen, maar ook van al uw werknemers. Omdat wij nieuwsbrieven versturen en persoonsgegevens verwerken, hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Hierin kan u lezen wat wij met uw gegevens doen en op welke manier u, uw recht als betrokkene kan uitvoeren.

Hierover kunt u meer informatie vinden door onze privacyverklaring te lezen.

 

group

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Werkgeversfederatie biedt talrijke voordelen, waaronder toegang tot sociaal-juridische informatie, opleiding door specialisten van de sector, juridisch advies op maat, bijstand bij arbeidsconflicten en diverse kortingen.

info

mobiliteitsbudget

Op 15 maart 2018 heeft de Kamer in voltallige vergadering gestemd over de wet betreffende de invoering van de mobiliteitsvergoeding.

Het kernkabinet een akkoord gesloten en de basis gelegd voor een wetsontwerp rond het mobiliteitsbudget. Dat akkoord moet nog in tekst worden gegoten en is vatbaar voor wijzigingen.

Nog geen lid? Wij nemen contact met u op om de voordelen van het lidmaatschap toe te lichten. 

Aanhef:
Heer
Mevrouw
Naam:
Functie:
Onderneming:
Telefoon:
foto1

De Werkgeversfederatie voor de internationale handel, het vervoer en de logistiek is de enige representatieve werkgeversorganisatie van het Paritair Comité 226. 

Lees meer